Grillo, Sicilië, Italië 2017

Merlot, Sicilië, Italië, 2016

De wijnen van Stemmari zijn afkomstig van het Zonovergoten Sicilië. De winery is gelegen in het Zuidwesten (Sambuca di Sicilia) aan het prachtige meer Lago Arancio. In een prachtige natuurlijke omgeving is hier een hypermodern wijnbedrijf gebouwd met alle eer voor de Siciliaanse tradities en met groot respect voor de natuurlijke omgeving. Zowel in de wijngaard als in de kelders werkt een deskundig en zeer gepassioneerd team, die wijnen produceren van hoge kwaliteit. De wijnen zijn rijk, intens, elegant en harmonieus. Bij Stemmari is er een ontmoeting tussen traditie en zeer geavanceerde technologie, waarbij men in staat is topkwaliteit te maken voor een zeer betaalbare prijs en houden ze de smaken van autochtone druivensoorten (als bijvoorbeeld de Grillo) in stand.

Stemmari, Grillo
Grillo is een lokale specialiteit en vroeger belangrijk voor de productie van Marsala. Tegenwoordig maken ze van Grillo een heerlijke frisse en verkwikkende wijn met volop aroma’s van perzik en nectarine. Heerlijke sappige smaak met appel en ananas, in de afdronk nog wat citrus. Ideale wijn bij mosselen, gerookte- en gegrilde vis of kip aan het spit!

Stemmari, Merlot
Een lekkere toegankelijke rode wijn met gespierde body en massa’s rood fruit. Vol en zacht van smaak met aardbei, framboos en zwarte bessen. Bij pizza, pasta en alles van de grill!

€5,99 per fles en nu 3 halen, 2 betalen!

Puur Genieten!
Kijk hier voor een bijpassend recept.