Skip to main content

Dutchweek, dat begon als platform ter promotie van de slotweek in Val Thorens, is uitgegroeid tot een toonaangevend evenementenbureau voor de leukste evenementen in de sneeuw. Na succesvolle edities van Dutchweek Italia, Saalbach en een eerste succesvolle editie van Dutchweek Gerlos. Zal dit jaar voor het eerst ook Dutchweek Norwegen plaats vinden!
Dutchweek richt zich op sneeuw evenementen, waar wintersport, en zeker ook spetterende feestjes, centraal staan. Snowparty’s, Après-Ski en clubbing in combinatie met sportieve wintersport maken de evenementen van Dutchweek dé perfecte wintervakantie! Tijdens de evenementen van Dutchweek zal het skigebied oranje kleuren, er wordt namelijk veel waarde gehecht aan de echte Nederlandse vibe.

Dutchweek Gerlos

Dutchweek Gerlos vindt plaats van woensdag 4 april tot en met zondag 8 april 2018. Na een heerlijke dag op de piste kun je lekker aansluiten bij de snowparty op de berg, hippe house hits zullen je vanzelf de wegwijzen. Afdalend kan de Tiroler Apres-Ski niet ontbreken natuurlijk. Voor de wintersporters die niet moe te krijgen zijn gaan de feesten nog door tot in de vroege uurtjes, waarbij we alleen kunnen verklappen dat een geweldige saxofonist daar niet aan mag ontbreken, zwoele sax-klanken met vette beats maken de nachten extra lang.
Wil jij hier ook bij zijn? Doe dan mee met de Sonnema winactie. Of boek zelf via SummitTravel.

Wat kan je winnen?

Bij aankoop van een fles Sonnema 1L met halshanger maak je kans op de volgende prijzen:

Hoofdprijs
Drie trips naar Dutchweek Gerlos 2018. De trip naar Gerlos is inclusief:

Vervoer, vanaf één vaste opstapplek in Nederland.
Hotelovernachtingen op basis van logies en ontbijt.
4-Daagse skipas voor het gebied Zillertal Arena.
3 hotelovernachtingen.
Toegang tot alle feesten van Dutchweek in Gerlos.
Indien nodig: Materiaal huur.
Vertrek vanuit Nederland is woensdagavond 4 april 2018, aankomst 5 april in de ochtend.
Vertrek vanuit Gerlos is zondagavond 8 april 2018, aankomst 9 april in de ochtend.
Reisorganisatie Summit Travel verzorgt de reis.

Troostprijs
Naast de drie mooie hoofdprijzen zijn er ook een aantal ‘troostprijzen’ De winnaars van deze prijzen worden via e-mail op de hoogte gesteld:

4 x Snowworld arrangement
10 x Sonnema mutsen
10 x Sonnema nekwarmers