Skip to main content

Paul Mas

Vin de Pays d’Oc, Frankrijk

Al meer dan een eeuw een gerenommeerd familiebedrijf met de huidige generatie, Jean-Claude Mas aan het roer. Vakmanschap en de grootste passie is wat dit bedrijf zo groot heeft gemaakt. Al jaren ontstijgen de wijnen van Paul Mas de rest van de Languedoc. Met 850 hectare wijngaard en nog eens 1250 hectare met samenwerkende druiventelers hebben zij toegang tot het allerbeste fruit in de Languedoc en een zeer grote diversiteit aan druivenrassen, van de bekende Chardonnay tot de mooiste inheemse rassen.

Paul Mas, Chardonnay, Pays d’Oc, Frankrijk, 2021

Een fraaie goudgele kleur. Vol tropisch fruit, met indrukken van ananas, noten en een hint vanille. De smaak is vol, licht vettig en mooi evenwichtig. Opnieuw veel fruit in de lange afdronk. Bij schelpdieren, pasta met vis en kip.

Paul Mas, Grenache Noir – Syrah, Pays d’Oc, Frankrijk, 2020

Blend gemaakt van de typisch Languedoc druiven Grenache en Syrah. De wijn rijpt deels op eikenhouten vaten wat zorgt voor een complexe, warme en volle smaak met aroma’s van kers, viooltjes en specerijen. Tevens wat tonen van drop in de lange afdronk. Bij gegrild vlees en wild.

Nu van 6,99 voor slechts 5,49 per fles (75cl.)!

Puur Genieten!

Kijk hier voor een begeleidend recept

Aanbieding geldig tot en met 31 januari 2023 of zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afdrukbare PDF