Skip to main content

Le Plan

Vermeersch GP

Dirk Vermeersch had veel dromen die hij allemaal wist te verwezenlijken. Toen hij de autosport verliet had hij een grote droom: een huis in het zuiden van Frankrijk. In 1999 kocht de familie een ruïne en liet deze ombouwen tot een prachtig huis. Hierin startte zij een B&B. Naast de B&B bevond zich een veld met oude Carignan wijnstokken die zijn aandacht trokken. Dirk is de ranken gaan snoeien, de grond gaan ploegen en voor zijn familie het wist was hij full-time wijnmaker. Zijn eerste wijn kreeg 2 sterren en 95 punten. De dochter van Dirk startte met het volgen van de lokale oenologie opleiding om zo ook het wijnmaken te leren. In 2010 verkocht de familie hun prachtige huis en B&B en bouwde een modern wijnbedrijf midden tussen hun wijngaarden.

Zonnig feestje met Le Plan Vermeersch

Wanneer de wijnen van Le Plan Vermeersch geschonken worden, is het altijd een feestje. GP duidt natuurlijk op de autosport carrière van Dirk Vermeersch, maar wordt in dit geval vertaald als Grand Party!

LePlan Vermeersch GP, Sauvignon Blanc, Frankrijk, 2021

Een heerlijke frisse witte wijn met herkenbare tonen van appel, kruisbes en tropisch fruit. Veel smaak, licht stuivend, gewoon een lekker glas waar je van geniet! Bij kip van de barbecue, schaaldieren en kreeft.

LePlan Vermeersch GP, Grenache Rosé, Frankrijk, 2021

Een zachte en milde rosé met body en veel smaak, rijpe tonen van framboos en aardbei, met een prettige frisse zuurgraad. Heerlijk bij salades, wit- en varkensvlees van de barbecue.

LePlan Vermeersch GP, Merlot, Frankrijk, 2022

Heerlijke Merlot vol met geuren van zwarte bessen en ander donker fruit. Vriendelijk en lekker sappig, met kruidige tonen van tijm, zwarte peper en een stevige en volle afdronk. Heerlijk bij gegrilde gerechten en gekruid vlees.

Alle drie voor een zonnige prijs van 6.49 voor slechts 4.99!

Puur Genieten!

Kijk hier voor een begeleidend recept

Aanbieding geldig tot en met 31 augustus 2023 of zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afdrukbare PDF