Skip to main content

Ontdek het geheim van de Canarische koffie
Licor 43 introduceert met trots haar nieuwste product: Licor 43 Baristo. Een melange van een vernieuwde samenstelling van Licor 43 Original met zeldzame exotische koffiebonen uit de Canarische eilanden. Vers geroosterde koffiebonen mengen harmonieus met rijpe fruittonen, citrus en vanille. Het resultaat is een elegante en complexe smaak.

Koffie uit de Canarische Eilanden
Licor 43 heeft de laatste koffieplantage in Spanje ontdekt. Op Gran Canaria, in de Agaete vallei, verbouwen lokale koffieboeren hun koffie op 400 meter hoogte, in de schaduw van bananen, -mango, en papaya bomen. Hierdoor krijgt de Canarische koffie haar exotische smaak met rijke tonen van rijp fruit, citrus en vanille. De naam is een eerbetoon aan het vakmanschap van de Barista; een expert op het gebied van koffie.

De fles en het etiket
Het ontwerp van het etiket rond het logo van 43 is geïnspireerd op de art-deco-stijldecoratie in de klassieke mediterrane cafés. Geïnspireerd door de donkere kleuren van de koffie hebben we een uniek karakter aan onze fles gegeven; een zwarte coating die samensmelt in transparant glas om de donkere gouden kleur van deze goddelijke drank te laten zien.