Skip to main content

Gordon’s Premium Pink Gin is een heerlijke frambozen en rode bessen gin, gebaseerd op een originele rode fruit-ginrecept van Gordon’s uit 1880. Met uitsluitend natuurlijke aroma’s is dit dé gin voor deze lente en zomer!

Gordon’s Premium Pink Gin is gemaakt met de hoogste kwaliteit ingrediënten om het perfecte evenwicht te creëren tussen de verfrissende smaak van Gordon’s en de natuurlijke zoetheid van frambozen en aardbeien met een hint van rode bessen.

Toen Alexander Gordon in de 18e eeuw op zoek was naar een verfrissend apéritief was hij zeer teleurgesteld in de toenmalige kwaliteit van gins. Zijn zoektocht naar de perfecte ongezoete gin bracht ons al Gordon’s London Dry Gin. Gelukkig voor de liefhebber van variatie en degenen die op zoek zijn naar een van nature iets zoetere variant heeft hij ook geëxperimenteerd met rode vruchten. Op basis van dat originele recept uit 1880 is Gordon’s Premium Pink Gin gecreëerd!

Genieten deze lente en zomer!

In Spanje was het vorige zomer al de grootste hit en inmiddels verovert Pink Gin ook Nederland. Geniet zelf ook van de verfrissende smaak van Gordon’s Pink, bijvoorbeeld met deze Gordon’s Pink Gin & Tonic.

Gordon’s Pink Gin & Tonic

Een zoet sprankelende rode fruit variant op de bekende gin & tonic.

  1. Vul een glas tot de rand met ijs
  2. Schenk 50ml Gordon’s Pink Gin in
  3. Vul aan met 150ml Tonic of limonade
  4. Garneer met aardbeien of andere verse rode vruchten
aardbeien