Skip to main content

Normaal is het hoogtepunt van de kerstboom letterlijk het hoogtepunt, de piek. Maar met deze uitvinding is de piek van jouw kerst deze kerstballen met whisky!  

The One Bauble Gift Set

“The One” de woorden zeggen alles over dit cadeau, en wij zijn het hier helemaal mee eens! Want wat is kerst zonder goede whisky? Dus laat de kerstkransen, pakjes, wijnen en de rest van de versiering lekker aan iemand over. Dit jaar focussen we ons op de kerstballen met whisky van Lakes Distillery.

Kerstballen met whisky

Het gift set bevat zes ballen gevuld (5cl) zes verschillende whisky’s afkomstig uit Engeland. De Blended whisky is afkomstig uit het Lake District en is met zorg uitgekozen voor deze kerstballen met draaidop. De ballen kosten £35,- omgerekend zo’n €40,- en zijn een leuk cadeautje voor vrienden. Maar ben je zelf ook een grote whisky-fan kan je ze natuurlijk ook in je eigen boom hangen. Het wordt dan absoluut een kerst die je niet zal vergeten, althans als je niet alle kerstballen dezelfde avond opdrinkt.

Kopen? Dat kan hier!

Zelf geen whisky liefhebber?

Ben je zelf geen whisky liefhebber? Niet getreurd, Lake Distillery heeft ook nog kerstballen gevuld met gin of met vodka.
Kerstballen met gin koop je hier, liever vodka die koop je hier!

whiskey-met-kerstballen-uwdrankspecialist