Skip to main content

Het oorspronkelijke Hayman Distillers is opgericht in 1820, en later in 1863 overgenomen door James Burrough (Beefeater Gin), de overgrootvader van de huidige directeur – eigenaar Christopher Hayman.

Christopher Hayman werkte bij James Burrough van 1969 tot 1988 totdat het bedrijf werd verkocht door de familie aan het brouwerijconcern Whitbread. Christopher heeft in 1989 Hayman Distillers heropgericht door een deel van de werkende Burrough distilleerderij terug te kopen.

Christopher Hayman heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring met het distilleren van Gin. Zijn kinderen, Miranda en James Hayman zijn alweer de 5e generatie om de familietraditie in stand te houden. Vandaag de dag is de “Hayman family” de oudste Ginproducerende familie van Engeland.

Hayman Family

The Hayman’s Range bestaat uit diverse types Gin van verschillende stijlen, gevormd door de evolutie en geschiedenis van Gin gedurende de afgelopen 150 jaar. Het Hayman assortiment omvat behalve London Dry Gin, ook Old Tom Gin, 1850 Reserve Gin, Sloe Gin and 1820 Premium Gin Liqueur.

Hayman’s London Dry Gin is een klassieke london dry, met een frisse start van jeneverbes, een body met koriander en warmere kruiden, en een lange finish van citrusfruit. Hayman’s Old Tom Gin is een gewild ingrediënt in klassieke cocktails, en één van de voornaamste old tom’s op de markt. De gin heeft een zoete stijl met een aromatische, kruidige en ronde smaak.

www.haymansgin.com

PouringHaymansLondonDry