Skip to main content

Hendrick’s Gin

Hendrick’s Gin Flora Adora

NIEUW

Hendrick’s Gin Flora Adora is geïnspireerd op de fascinatie van Master Distiller Ms. Lesley Gracie voor bloemen en hun interactie met vlinders en bijen. Deze nieuwste limited edition van Hendrick’s Gin is gebaseerd op de kenmerkende Hendrick’s huisstijl, maar voegt een nieuwe golf van smaak toe met behulp van een geheime selectie van bloemen die bijzonder aantrekkelijk zijn voor vlinders en bijen, om een verleidelijk frisse, weelderig bloemige gin te creëren.

Alc.: 43,4%
Aroma: een aanlokkelijk aroma van betoverende bloemen en een volmaakt fris en kruidig karakter dat zo kenmerkend is voor Hendrick’s Gin.
Smaak: wonderschone jeneverbes met wat koriander gaat over in een weelderige diepe zoetheid met bloemige karaktertrekjes.

Nu fles (70 cl.) voor slechts 31,99!

Hendrick’s Flora Adora & Tonic

Serveren:

  • 50ml Hendrick’s Flora Adora
  • Top af met premium Tonic Water
  • Garneer met komkommer

Hendrick’s Gin

Hendrick’s Gin is een wonderbaarlijke, premium gin met een eigenzinnig karakter. In tegenstelling tot doorsnee gins, wordt Hendrick’s Gin gedistilleerd in Schotland, in het plaatsje Girvan, door master distiller Lesley Gracie. De gin is geïnfuseerd met bijzondere essences van komkommer en rozenblaadjes. Dit ongebruikelijke duo wordt daarnaast verrijkt door 11 zorgvuldig geselecteerde botanische ingrediënten. Deze unieke combinatie resulteert in een verfrissende gin met een bloemig aroma.

Smaak: kruidige jeneverbes, citrus en komkommer.

Nu fles (70 cl.) voor slechts 30,99!

Aanbieding geldig tot en met 31 maart 2022 of zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afdrukbare PDF