Skip to main content

The Singleton

Single Malt Scotch Whisky

12 Years Old & Malt Master’s

Delicaat, licht en perfect in balans. Drink het zoals je wilt. De Singleton is een unieke veelzijdige Single Malt met een al even rijke geschiedenis.

In Dufftown, Schotland zeggen we: “Rome was build on seven hills and Dufftown stands on seven stills.” Glendullan Distillery, gebouwd in 1897 – en de zevende van de distilleerderijen – ligt aan de oever van de rivier de Dullen tussen de pittoreske Convall Hills. De uivormige distilleerketels van Glendullan produceren een delicate spirit met een groen appelprofiel. Het grootste deel van het product is gerijpt in Amerikaanse eikenhouten bourbonvaten die zoetheid en rijke noten aroma’s geven. Een kleiner deel van deze Single Malt wordt gerijpt in Europese sherryvaten voor een delicate fruitigheid.

Master of Malts Keith Law maakt hier de Singleton Single Malt Whisky. Met zijn frisse, complexe smaken zal The Singleton ervaren kenners opwinden en beginnende drinkers enthousiasmeren. Koop een fles 12 YO of Malt Master’s en maak hem van u.

De Malt is perfect in balans, natuurlijk rijk en zacht. Deze zachte, van nature volle Single Malt Scotch Whisky heeft zoete fruittonen, geroosterde noten, zwarte bessen, bruine suiker, koffie en een lang aanhoudende, prettig warme afdronk. Puur te drinken of met een scheutje water. Deze soepele, zachte dram is in een fraaie fles verpakt, waardoor het een mooi cadeau is voor een beginnende Malt Whiskydrinker.

Fles 0,7 Ltr. nu slechts: 24,99 per fles

Puur Genieten!

Aanbiedingen geldig tot en met 31 augustus 2021 of zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afdrukbare PDF