Skip to main content

Kasteelbieren

Kasteel vormt sinds jaar en dag het hart van de brouwerij. De vier Kasteelbieren weerspiegelen de rijke Belgische biercultuur die staat voor kwaliteit, traditie en innovatie. Met een Quadrupel, een Tripel, een Rouge en de nieuwste Xtra is er een Kasteel voor elk type bierliefhebber.

Kasteel Donker
Kasteel Donker behoort tot de familie van sterke donkerbruine bieren waarin gebrande mouten de boventoon aangeven. Het allereerste Kasteelbier is dan ook een volmondig bier met duidelijke toetsen van karamel, koffie en chocolade. De zoete aanzet maakt dit bier verrassend complex en zeer toegankelijk.

Fles (33 cl.) nu slechts €1,69 (excl. emballage)

Kasteel Tripel
Kasteel Tripel is een blond speciaalbier gebrouwen met een flinke dosis aromahoppen. De impressies van mout en kruidnagel geven het bier karakter en gaan perfect samen met de fruitige toetsen. Deze Tripel heeft een zacht bittere smaak en weet zo menig bierliefhebber te bekoren.

Fles (33 cl.) nu slechts €1,69 (excl. emballage)

Kasteel Rouge
Kasteel Rouge is een unieke blend van Kasteel Donker en gemacereerde kersen. De robijnrode kleur, de stevige schuimkraag en de zoete aanzet resulteren in een speciaalbier met een evenwichtige smaak en subtiele toetsen van kersen. Deze allemansvriend smaakt extra goed als aperitief op een zonnig terras. Klaar voor la Vie en Rouge?

Fles (33 cl.) nu slechts €1,69 (excl. emballage)

Kasteel Xtra
Kasteel Xtra is een blond bier van hoge gisting dat aangenaam verrast met een laag alcoholpercentage. Voor dit Kasteelbier combineert onze brouwer extra smaakvolle moutsoorten met een flinke dosis bitter- en aromahoppen. Dankzij de dry-hopping en de nagisting in fles geniet je van een extra fijne afdronk.

Fles (33 cl.) nu slechts €1,49 (excl. emballage)

Bij 4 flesjes in de mix een glas gratis!

Puur Genieten!

Aanbieding geldig tot en met 30 november 2021 of zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afdrukbare PDF