Skip to main content

IKI BEER

Onze ervaringen, impressies en ontmoetingen maken ons rijk. De verbindingen die we ervaren geven een nieuwe energie en voldoening. Dat proef je terug in iKi Beer. Een bijzonder verfijnd bier, gebrouwen met verse groene thee en met een unieke, wereldse smaakbeleving. Levendig als je herinneringen, sereen als je eigen genietmoment, verbindend als een grenzeloze wereld. Hierdoor zijn onze bieren uniek van smaak. iKi wordt soms gezien als anders, als eigenzinnig. Wij noemen dat ontdekkend. We ervaren nieuwe smaken op onbekende bestemmingen en genieten van nieuwe prikkels en inzichten. iKi is voor iedereen die herinneringen, geur en smaken koesteren. Ervaar het zelf.

iKi Yuzu

De eerste smaak ooit van iKi Beer werd gebrouwen met verse Sencha-theebladeren en de Aziatische citrusvrucht Yuzu. Kenmerken van deze heerlijke iKi combinatie is de frisse lichte smaak van het bier. Het vult je mond met een duidelijke umami-smaak, gevolgd door een smaak die het gehemelte prikkelt, zodat je meer wilt.

iKi Ginger

De tweede variant van iKi Beer wordt gebrouwen met verse Secha-theebladeren en gember. iKi Ginger is een amberkleurige bier met een rijke krokante smaak. Neem een rustig moment, geniet van de smaak en ontspan. De lichte tinteling veroorzaakt door de gember zorgt voor een verfrissende twist.

Nu 33 cl. beide per fles 2,20 (excl. emballage) en bij 4 flessen een gratis glas!

Puur Genieten!

Aanbieding geldig tot en met 31 mei 2022 of zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afdrukbare PDF