Skip to main content

Magma Tropical

Troubadour

Tropical Summer!

Brouwerij The Musketeers werd opgericht in 1999 door 4 bevriende brouwingenieurs. Bierbrouwen was de passie en hobby van deze vier kameraden. Hun eerste brouwsels werden ontwikkeld in de keuken van Kristofs moeder. Nu 21 jaar later staan 2 van de oprichters, Stefaan en Kristof, nog steeds aan het roer van deze Belgische brouwerij.

In 2010 lanceerde de brouwers hun succesvolle IPA, de Magma. Als eerbetoon aan het succes van het bier brengt de brouwerij elk jaar een éénmalig brouwsel op de markt, waarbij één aspect van het brouwrecept van de Magma wordt gewijzigd. Na het variëren van de basisgrondstoffen mout, hop en gist wordt deze editie in een tropisch jasje gestoken.

Naast de normale hoppen die gebruikt worden tijdens de dry-hopping werden er bij de Tropical nog twee aan toegevoegd, namelijk Nelson Sauvin en El Dorado. Deze Australische hoppen geven de Troubadour Magma Tropical een fris, maar toch pittig aroma. De Tropical is een frisse Troubadour Magma met een iets lager alcoholgehalte, maar wel extra fruitig. De geur van mango, meloen en tropisch fruit spelen de hoofdrol.

Brouwerij
The Musketeers
Land
België
Bierstijl
IPA
Smaak
50 IBU – Fruitig, Kruidig
Alcohol
6,5%
Volume
75cl.

Deze maand extra voordelig bij uw Wijnproever,
Fles van 75cl. voor slechts € 4,99

Puur Genieten!

 

Aanbieding geldig tot 30 juni 2020 of zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen voorbehouden.