Skip to main content

Bon Secours

Brasserie Caulier

Brasserie Caulier ligt dichtbij Bon Secours, de woonplaats van familie Caulier en waarnaar de bekende Bon Secours bieren vernoemd zijn. Een traditioneel familiebedrijf, met al meer dan 20 jaar geschiedenis en waar op dit moment de vierde generatie aan het roer staat. De brouwerij wordt voornamelijk geroemd om de mooie specialiteiten en kwaliteiten die zij produceren. Ze krijgen op dit moment ook veel erkenning voor een van de beste tripels die zij brouwen, namelijk de Paix Dieu.

Bon Secours Blonde (8%)
Fris goudblond bier met aroma’s van citrusfruit. Medium zoetheid, lichte bitterheid en een soepele fruitige afdronk. Zwaar, maar soepel.
Bon Secours Brune (8%)
Zacht donker bier met een uitgesproken donkerbruine kleur. Verfijnde aroma’s van mokka, citrusvruchten en gebrande mout.
Bon Secours Ambree (8%)
Bier met een zeer elegante koperkleur. Volle smaak met licht gekarameliseerd mout, smeuïg en bestendige schuimkraag en een droge, licht bittere smaak.
Bon Secours Myrtille (6,4%)
Heerlijk fris bier met een licht bittere smaak dankzij drooghoppen. Roodachtig van kleur met een compacte schuimkraag. Droog en fruitig met een uitgesproken bosbessenaroma.

Bij 4 flesjes (33cl) een origineel glas gratis! Prijs per fles: € 1,99!*

Puur Genieten!

*exclusief emballage