Skip to main content

BRAND

IPA – Lentebock – Weizen

In 1340 opent Neerlandsch oudste bierbrouwerij haar deuren, in het mooie Wijlre, Limburg. De brouwerij heeft direct toegang tot een eigen waterbron. Mooi voordeel, want aan de groeiende vraag naar bier kan zo goed worden voldaan. Rond deze tijd gold er een alleenrecht op het maken en verkopen van bier in en rondom Wijlre: het banpanhuisrecht. Toen Napoleon een einde maakte aan dit alleenrecht, kocht Frederik Edmond Brand het banpanhuis in 1871. Sindsdien is het de Brand Brouwerij.

Brand brouwt al vanaf het begin prachtige bieren. Naast pils biedt de brouwerij na de Tweede Wereldoorlog ook  speciaalbieren. De Imperator is daarmee het oudste speciaalbier van Nederland, al snel gevolgd door UP en Dubbelbock. Het fruitige Lentebock, IPA en het frisse Brand Weizen volgden daarna.

Brand IPA

Fruitig, citrusachtig en lekker zacht bitter. Deze Brand India Pale Ale (7%) is tongstrelend fris, heeft de fruitige geur van mango en een bitter fluweelzachte afdronk. Perfect voor iedere gelegenheid, voor ieder gezelschap en voor zomaar een genietmoment.

Prijs: € 1.80 per fles 0.30

Brand lentebock

In iedere slok Brand Lentebock proef je het begin van een mooi nieuw seizoen. Gebrouwen met een bijzondere blend van gebrande moutsoorten en vergist met een bovengist, wordt dit geweldige gezelschapsbier fruitig en heerlijk fris. Voor dat laatste mag je de Saazer hop bedanken. Heerlijk die lente!

Prijs: € 1.30 per fles 0.30

Brand Weizen

Brand Weizen: traditioneel, volmout tarwebier en toch fris in iedere slok. Onder een stevige schuimkraag ontspringt een frisse en zachte oase van fruitige en lichtkruidige smaken. Gebrouwen met Saazerhop en volgens traditioneel Beiers recept. Heerlijk rustig genieten.

Prijs: € 1.40 per fles 0.30

2 FLESSEN = GRATIS GLAS!

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief emballage.

Puur genieten!

Aanbieding geldig tot en met 31 maart 2024 of zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afdrukbare PDF