Skip to main content

Dutch Bargain

Het begon allemaal in 2011 met de drie eigenzinnige bierbrouwers, Marc Menue, Stijn Jordans en Thibo Baccarne. Toen de brouwerij in hartje Groede uit de voegen barstte, zijn de heren op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. Die vonden ze in een pand om de hoek, de oude gemeenteschool van Groede en zo werd brouwerij Dutch Bargain geboren. Het trotse thuis van het eigenwijze Dutch Bargain en het luxe Marckensteijn. Dutch Bargain wil “Een nieuwe dimensie geven aan de wereldse biercultuur.“ Er is veel werk te doen in het verspreiden van het woord over de wondere wereld van Craft Beer. Ze blijven zich ontwikkelen, zodat ze tot de betere bierbrouwers blijven behoren.

Imperial Zeeuws Blond
Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een ode aan de fruitige Zeeuwse blonde meisjes. Met een alcoholpercentage van 7,2 procent is dit een heerlijk toegankelijk bier. Goed gehopt, fruitig met een goede body. Heerlijk bij vis, hamburger of perfecte blusser bij spicy food.

Blik 33cl.: € 2.70

0.3% Designated Dryver
Alcoholarm blond bier. Met inspiratie uit ons vlaggenschip Zeeuws Blond hebben we een 0,3% Blond gebrouwen. Designated Dryver is een fris blond bier met toetsen van citrus, een onverwacht volle body voor z’n 0,3% en een bittere afdronk. Bob jij of bob ik?

Blik 33cl.: € 2.50

Pacific Haze 2022
New England DIPA | 8,5%

Deze Pacific Haze is een voorjaarsseasonal, in de vorm van een New England DIPA van 8,5%. Intens gehopt met Mosaic, Simcoe en als “main hop” Talus. Een dikke Juicy IPA met uitgesproken bloemig en piney karakter, een volle body met aroma’s van grapefruit, steenfruit en kokos.

Blik 33cl.: € 3.00

Bij aankoop van 6 blikken: gratis glas!

Puur genieten!

Aanbieding geldig tot en met 28 februari 2023 of zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen voorbehouden.

Afdrukbare PDF