Skip to main content

Voor alles op het gebied van wijn moet u bij het Nederlands Wijnbouwcentrum zijn! Gevestigd in Groesbeek, dat zich met bijna 25 hectare aan wijngaard met recht Wijndorp Groesbeek mag noemen.

Gelegen aan de wijngaarden is het Nederlands Wijnbouwcentrum de uitgelezen plek om te starten met een wandel- of fietsroute welke u meenemen langs de glooiende wijngaarden en wijngaardeniers in de omgeving. Om vervolgens heerlijk met een glas wijn in de hand uit te puffen op ons zonovergoten terras met uitzicht op de wijngaard!

Onze mini proeverij

Lekker aanschuiven bij onze mini proeverij Proef Groesbeek! kan natuurlijk ook. In een klein uurtje gezellig proeven en ondertussen ook nog wat opsteken over Wijndorp Groesbeek!

Uitjes bij het Nederlands Wijnbouwcentrum

Maar ook bedrijfs- en familie-uitjes waarin u een rondleiding krijgt door de wijnkelder en wijngaard. We laten u zien waar de druiven groeien en hoe ze uiteindelijk als wijn in de fles komen. Tijdens een aansluitende proeverij laten we u graag de heerlijke lokaal (biologisch) geproduceerde wijnen proeven. We hebben diverse arrangementen, maar kunnen op dit gebied ook maatwerk leveren.

Naast de expert op het gebied van genieten van wijn zijn we ook het centrum op het gebied van kennis en educatie over wijn. Zo zijn wij gespecialiseerd in het geven van WSET (Wine and Spirit Education Trust) opleidingen. Nodigen wij regelmatig anderen wijnexperts uit voor lezingen, workshops en masterclasses.

Wijnhuis Groesbeek

Op zoek naar een mooi cadeau of een lekker glas voor bij het diner? In onze wijnhandel Wijnhuis Groesbeek vindt u alles wat u zoekt. Van alle lokale wijnen tot klassieke bordeauxs en nieuwe wereld wijnen.

Dit alles in een professionele omgeving waar we ook ruimte bieden voor mensen die om welke reden dan ook net wat minder makkelijk aan een reguliere baan komen.

Wij verwelkomen u graag bij het Nederlands Wijnbouwcentrum, voor een heerlijk glas wijn, een proeverij, een rondleiding, een mooi cadeau, een workshop, opleiding of een gezellig uitje, proost!

Voor meer informatie bezoek de website: www.nederlandswijnbouwcentrum.nl