Skip to main content

In Den Haag weet iedereen al de weg te vinden naar O’Caseys Irish Pub, het is één van de grootste sportsbars van Nederland. Maar tegenwoordig kan de pub ook op internationale waardering rekenen, de pub is uitgeroepen tot de beste Irish Community Pub ter wereld!

De beste Irish pub

De pub werd op 10 oktober door de Irish Pub Oscars in Dublin uitgeroepen tot beste ‘Irish Community Pub’ van Europa. En kreeg hier de ‘Global Best Irish Community Pub Award’ overhandigt. Lekker dichtbij, hoef je niet helemaal naar Ierland om het pub gevoel te ondervinden.

Hier kan je geen wedstrijd missen

Niet alleen is het een heel succesvolle pub, je kan er ook allerlei sportwedstrijden bekijken. Het is mogelijk om 11 verschillende sportwedstrijden tegelijk te volgen op 25 televisieschermen. Hier hoef je dus geen wedstrijd te missen!

De bierkaart is niet heel uitgebreid, maar er is voor ieder wat wils. Je vindt er natuurlijk Guinness, maar je vindt er ook bieren, zoals La Chouffe en Delerium. Dus wil je een avond in een toffe Irish pub doorbrengen, ga dan zeker even langs in Den Haag!