Franschhoek Cellar
, Zuid-Afrika

Nu is Zuid-Afrika sowieso al een wonderschoon land, maar Franschhoek is helemaal een van de mooiste plekken op aarde. Het is gelegen in een beschutte vallei, gezegend met een fantastisch mediterraans klimaat en de onmiskenbare invloeden van de Franse Hugenoten zijn hier overduidelijk aanwezig. In deze prachtige omgeving maakt Franschhoek Cellar op een moderne wijze wijnen die de kwaliteit en elegantie van deze historische Franse invloeden reflecteren. Deze fantastische wijnen zijn super om samen met vrienden en familie te drinken. Heerlijk voor bij de borrel of aan de Paastafel.

Statue de Femme Sauvignon Blanc

Stuivend citrusfestival, sappig en soepel met tonen van mango, limoen en grapefruit. De afdronk houdt goed aan en is lekker fris. Een klein drupje Semillon in de blend geeft hem wat meer body en gewicht op het palet. Top terraswijn, maar ook niet te versmaden bij salades, forel en paella!

Club House Rosé

Deze sappige Rosé is een ode aan de Provence met volop rood fruit, een aangename frisheid en subtiel kruidige toets. Een heerlijke dorstlesser om de lente te verwelkomen en de terrasstoelen buiten te zetten. Hij is heerlijk bij gerookte kip, vitello tonato en sushi!

Baker Station Shiraz

Prachtige, krachtige stijl met veel kersen en pruimen, toets kruidnagel, ceder en een zachte, ronde smaak. De tannines zijn rond en zacht geworden door de 8 maanden houtrijping. Deze topper vraagt om gerookt of gebraden vlees zoals longhaas of kalfswang. Één groot feest bij de braai!

€7,49 per fles en nu 3 halen, 2 betalen! Ook in de mix!

Puur Genieten!
Kijk hier voor een bijpassend recept.